Fitbit Flex

Fitbit Flex er et armbånd som måler dine skridt, kalorieforbrænding og søvntimer. Det er jo hele tre ting på en gang. Det kan faktisk meget mere end de tre ting. Du får faktisk en personal trainer til dit håndled.

En personal trainer som du tager med i sengen :) Den vækker dig blidt ved at vibrere om dit håndled. Den fortæller dig hvor mange timer du har sovet og kvaliteten af din nattesøvn.

I løbet af dagen fortæller den dig hvor meget du har gået og hvor meget du burde gå. Dette aflæser du på de fem små LED-lamper. Når alle fem lys er tændt, så har du nået dagens mål. Hvis kun tre eller fire lys er tændt, så motiverer din personal trainer dig til at tage trapperne i stedet for elevatoren eller at gå det sidste stykke frem for at tage bussen.

Alle data som Fitbit Flex armbåndet registrerer døgnet rundt synkroniseres automatisk med din konto på Fitbit.com eller gratisappen Fitbit på din smartphone, og bliver til smuk, motiverende statistik.

En personal trainer plejer at se lækker ud. Designet af Fitbit Flex armbåndet er mindst lige så lækker, og kan nærmest bæres som et smykke. Læs mere om Fitbit Flex armbåndet på Coolstuff.dk hvor den ligeledes kan købes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar